Mihai Chirica, subiect de dispută în PSD

Parcului prieteniei româno-americane va fi inaugurat la Iaşi
Parcului prieteniei româno-americane va fi inaugurat la Iaşi

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat că excluderea din partid a primarului municipiului Iaşi, Mihai Chirica, după ce acesta a avut o atitudine critică faţă de Guvern şi faţă de conducerea partidului, nu ar fi o soluţie oportună. 

"Eu nu sunt pentru excluderea din partid, nu am fost niciodată. Excluzând pe cineva în anumite momente, s-ar putea să-i conferi o anumită statură. (...) În partidele noastre, cu excepţia situaţiilor în care aduci prejudicii grave de imagine, trebuie să ai posibilitatea să-ţi exprimi părerea chiar şi atunci când ea nu convine celor mai mulţi. Excluderea din partid trebuie să fie ultima formulă aplicată în raport cu un membru al partidului. Am primit un mandat de la Comitetul Executiv al partidului ca împreună cu o echipă să discut cu Mihai Chirica şi o voi face", a precizat Dumitru Buzatu. 

Preşedintele PSD Vaslui a criticat faptul că Mihai Chirica nu şi-a exprimat mai întâi părerile în interiorul partidului. 

"Oricare om trebuie să-şi exprime opinia, dar în cadru organizat. Nu e bine să ne pripim atâta timp cât se mai poate dialoga, pentru stabilirea unor poziţii comune", a subliniat Buzatu. 

Mihai Chirica a cerut, săptămâna trecută, în cadrul unei conferinţe de presă, abrogarea OUG 13/2017 şi demisia Ministrului Justiţiei, Florin Iordache, şi i-a solicitat, totodată, liderului PSD, Liviu Dragnea, "să corecteze greşelile comise"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel