Mihai Bobonete, mesaj DUR despre COVID-19. "Rând pe rând, veți descoperi urmările..."

Mihai Bobonete a postat un mesaj dur de încurajare pentru toți fanii și prietenii distruși de zilele de izolare. Iată ce a scris actorul. 

De câteva zile bune, Mihai Bobonete este izolat la domiciliu alături de familia lui. Actorul a postat un mesaj de încurajare pentru fanii și prietenii lui care sunt predispuși să ajungă în depresie din cauza faptului că sunt nevoiți să stea, aproape tot timpul, închiși în casă. 

„Rând pe rând, acum după două săptămâni de izolare, câte un prieten mă sună și îl simt că depune armele în fața depresiei și a realității crude. Nu durează mult, în vremea asta ține maxim trei zile, apoi îți revii ușor și îți asumi situația. Ne lovește pe toți, ușor, dar sigur, în curând, ca la cinema, în curând pe marile ecrane", a scris Mihai Bobonete pe pagina de Instagram.

Sfatul lui Mihai Bobonete

Nu ține mult, vă garantez și vă sfătuiesc să stați de vorbă cu soțul/soția/iubita/iubitul, să vă jucați cu cei mici, să comunicați păreri și temeri, tot ce vă trece prin cap, faceți ceva nou, plantați, desenați, citiți, decupați, cântați, dansați, orice activitate care să vă poarte mintea în alte direcții. Vine Paștele și trece totul, vom fi bine și ne revenim noi ușor, ușor.

Vom fi infectați, vor muri câțiva dintre noi, dar va trece și vom fi învățat ceva important de la perioada asta, fie că acum conștientizați asta sau fie că mai târziu veți descoperi urmările izolării. Azi e joi și mâine e vineri, weekend acasă, în casă, cu familia, cu cei dragi. Gătiți, beți un pahar, vedeți un film, odihniți-vă!", a completat Bobonete.

 
 
 
View this post on Instagram

Rand pe rand, acum dupa doua saptamani de izolare, cate un prieten ma suna si il simt ca depune armele in fata depresiei si a realitatii crude. Nu dureaza mult, in vremea asta tine maxim 3 zile apoi iti revii usor si iti asumi situatia. Ne loveste pe toti, usor dar sigur, in curand , ca la cinema, in curand pe marile ecrane . Nu tine mult, va garantez si va sfatuiesc sa stati de vorba cu sotul/sotia/iubita/iubitul, sa va jucati cu cei mici, sa comunicati pareri si temeri, tot ce va trece prin cap, faceti ceva nou, plantati, desenati, cititi ,decupati, cantati, dansati , orice activitate care sa va poarte mintea in alte directii. Vine Paștele si trece totul, vom fi bine si ne revenim noi usor , usor. Vom fi infectati, vor muri cativa dintre noi dar va trece si vom fi invatat ceva important de la perioada asta, fie ca acum constientizati asta sau fie ca mai tarziu veti descoperi urmarile izolarii. Azi e joi si maine e vineri, weekend acasa, in casa, cu familia, cu cei dragi. Gatiti, beti un pahar, vedeti un film, odihniti-va! VA FI BINE!!! VA TRECE!!! VOM SUPRAVIETUI !!! STATI ACASA INCA DOUA SAPTAMANI!!!

A post shared by Mihai Bobonete (@mihai.bobonete) onMar 26, 2020 at 5:12am PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel