Mihai Bendeac, slujbă de înmormântare la iUmor

Mihai Bendeac a avut parte de o surpriză de proporții în cadrul ediției iUmor, din această seară. Concurentul Manea Agheană a ales să prezinte înmormântarea lui Bendeac pe scena iUmor pentru a merge în etapa următoare.

"Primește, Doamne, pe robul tău Mihai și iartă-L de păcate în veci și pururea Amin! Și acum iubita lui Mihai: De ce te-ai dus, mă, Mihai, mă? Eu mă învățasem cu tine, mă. În puii tăi mă culcam, în puii tăi mă sculam, mă, Mihai, mă", este începutul numărului concurentului Manea Agheană pe scena iUmor.

(w670)

Mihai Bendeac a reacționat imediat: "Regia, a venit un concurent care mă înmormântează, sper că realizați asta."

Juratul Cheloo se declară supărat pentru că nu a fost el cel înmormântat de concurentul iUmor. "Domnul Manea a încercat să îl îngroape pe Bendeac și am simțit o ușoară invidie pentru că toată munca depusă aș fi vrut să mi se adreseze pentru că știu exact ce mi-aș dori să se întâmple la înmormântarea mea și nu aș fi fost de acord cu el nici măcar o secundă", afirmă Cheloo în timpul emisiunii.

Bendeac, un comediant desăvârșit, a dorit să completeze prestația concurentului, amuzându-se: "Aprindeți-mi o lumânare, vă rog, că nu vreau să mor fără lumânare."

De asemenea, Delia și Bendeac se bucură pentru alegerea concurentului, niciunul dintre cei doi nu și-ar fi dorit să fie Cheloo personajul principal din scenetă. "Mă bucur că l-ați ales pe el, pentru că dacă l-ați fi ales pe Cheloo, probabil că mureați dumneavoastră, mă gândesc", spune Delia după încheierea prestației lui Manea Agheană.

Manea Agheană a primit doi de "Da" din partea Deliei și a lui Bendeac și un "Nu", din partea lui Cheloo.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel