Mihai Bendeac s-a URCAT pe masă. Show incendiar la "Iumor"

Mihai Bendeac va aplauda un concurent ”iUmor” urcându-se în picioare, pe masa juriului, în ediția de duminică, de la ora 20:30, la Antena 1.

A doua ediție a emisiunii ”iUmor” care va fi difuzată duminică, 12 martie, de la ora 20:30 va aduce în fața juraților Mihai Bendeac, Delia și Cheloo unul dintre cele mai bune numere din toate sezoanele de până acum.

Un concurent japonez, care călătorește prin lume cu bicicleta, a venit special la ”iUmor” să împărtășească și cu publicul român din veselia și talentul său.

După prestația sa absolut năucitoare pentru toți cei prezenți, Mihai Bendeac se va urca direct pe masa juriului de unde îi va spune acestuia: ”a fost cel mai bun lucru pe care l-am văzut în întreaga mea carieră de jurat la această emisiune”, în timp ce Cheloo îl va aplauda și el în picioare.

Cum a reușit concurentul ”iUmor” să-i cucerească pe jurați, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția din această duminică, de la ora 20:30, la Antena 1. Și tot atunci vor vedea și de ce Delia se sperie atât de tare încât sare de pe scaun.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel