Mihai Bendeac, REVENIRE SPECTACULOASĂ la Antena 1. Informații din CULISE- FOTO

Emisiunea ”iUmor” revine, duminică, de la ora 21:00, la Antena 1. Înainte de începerea noului sezon, ies la iveală, noi informații din culisele emisiunii. 

iUmor, sezon 5. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo revin la pupitrul "iUmor" în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la ora 21.00, la Antena 1.

Juratul "iUmor" Mihai Bendeac și-a aniversat ziua de naștere chiar pe platoul emisiunii, la audițiile pentru sezonul cu numărul cinci, astfel că a fost răsfățat întreaga zi atât de colegii săi, cât și de concurenți.

iUmor, sezon 5. Încă de la începutul zilei, Mihai Bendeac a primit o vizită specială de la mama sa, care i-a adus în dar un tort de ciocolată pe care scria "La mulți ani, Mihai!", dar și un album cu fotografii de familie și amintiri din copilăria și adolescența lui Bendeac.

(w670)

Astfel, artistul a depănat amintiri și le-a arătat colegilor săi carnetul de note din liceu și fotografii de la primele sale apariții pe scenă.

iUmor, sezon 5. ”Asta este cea mai importantă poză, prima în ipostază de actor”, a afirmat Bendeac, însă nu a ezitat apoi să se amuze de felul în care arăta atunci.

În continuare, concurenții au fost cei care au profitat de ocazie pentru a-i face actorului mici cadouri. Astfel, Mihai Bendeac a primit ciocolată, migdale, o carte, dar și produse... de casă. O sticlă de țuică din Ardel sau o sticlă de vin care a stat îngropată nu mai puțin de o sută de ani.

iUmor, sezon 5. Juratul "iUmor" a apreciat toate darurile și imaginația celor din partea cărora au venit, astfel că întreaga zi de audiții a fost o adevărată sărbătoare.

(w670)

Delia, Mihai Bendec și Cheloo vor reveni la pupitrul de jurați "iUmor" în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la ora 21.00, la Antena 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel