Mihaela Triculescu, noul șef ANAF. Bogdan Chirieac: Excelentă alegere

Mihaela Triculescu este noul președinte ANAF. Are o experiență de 19 ani în domeniul economic. 

În ultimii trei ani, Mihaela Triculescu a fost practician în insolvenţă, asigurând managementul procedurii de insolvenţă pentru mai multe companii. Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, la Antena 3, întrebat fiind dacă este în regulă să ia o persoană din mediul privat și să o numească în fruntea ANAF, că ”este o excelentă alegere. Dincolo de asta, e pusă de Teodorovici să fie în echipă cu Teodorovici. Șeful ANAF, ministrul de Finanțe, consilierul Vâlcov, ei trebuie să fie într-o echipă. Dacă un membru al echipei nu mai este dorit, trebuie să plece fără scandal, asta trebuia să facă și Ionuț Mișa. Ministrul de Finanțe trebuie să se bazeze pe șeful ANAF”. 

Cine este Mihaela Triculescu


”Premierul Viorica Dăncilă a semnat astăzi Decizia de numire a doamnei Mihaela Triculescu, economist cu peste 19 ani de experienţă în mediul privat, în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), cu rang de secretar de stat. Desemnarea doamnei Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici”, conform unui comunicat de presă al Guvernului.

Mihaela Triculescu este economist ocupându-se în ultimii ani de managementul procedurii de insolvenţă pentru mai multe companii.

Vezi și: Mihaela Triculescu, noul șef ANAF. Anunțul premierului Dăncilă

”Noul preşedinte ANAF este licenţiat în economie şi absolvent al studiilor de master disciplina "Analiză diagnostic şi evaluarea afacerilor" la Universitatea din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Economice. Decizia de numire intră în vigoare la publicarea în Monitorul Oficial”, se mai arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel