VIDEO: Microsoft Surface Duo s-a stricat de două ori în timpul unui eveniment. Imaginile au devenit virale

Microsoft a dezvăluit pentru prima dată noul Surface Duo, un dispozitiv cu două ecrane.

Microsoft a dezvăluit pentru prima dată noul Surface Duo, un dispozitiv cu două ecrane, însă versiunea aplicațiilor și a sistemului de operare a provocat probleme pe scenă, conform The Verge. În timpul prezentării live a evenimentului, menită să atragă dezvoltatorii către aplicațiile care utilizează două ecrane, două dispozitive ale lui Microsoft au eșuat în a se extinde pe ambele ecrane și s-au închis. Microsoft a înlocuit deja imaginile și oferă un videoclip despre cum ar trebui să funcționeze, de fapt, Surface Duo.

Totul a mers bine până la un punct

 (w670)

Demonstrațiile au mers ca la carte în prezentarea Microsoft, însă, la un moment dat, ecranul lui Surface Duo nu a mai răspuns la comenzi. Meniul Android a refuzat să dispară, iar, mai apoi, Google Maps nu a dorit să se extindă pe ambele ecrane ale dispozitivului.

Kevin Gallo, directorul Windows Developer Platform, a schimbat rapid device-ul cu un alt Surface Duo, pe care îl avea pregătit, în buzunarul de la spate. Din păcate, experiența s-a repetat cu o altă aplicație care trebuia să se extindă pe ambele ecrane.

Editările de după

 (w670)

Cu toate acestea, urmăritorii conferinței au avut două experiențe diferite, depinzând de momentul în care au urmărit evenimentul. Interesații care au vizionat live conferința au râs de Gallo și de produsul lui Microsoft, dar cei care au așteptat până a doua zi nu au știut despre ce eroare a fost vorba. S-a dovedit că Microsoft filmat din nou segmentul în care apăruse eroarea și a înlocuit imaginile cu unele decente.

Compania americană avertizează la începutul conferinței că „unele demonstrații au fost actualizate după eveniment", dar este un text mic și cât mai discret.

Măcar a fost real

 (w670)

Microsoft a mai prezentat în octombrie 2019 dispozitivul, la un eveniment, însă demonstrațiile au fost ecrane simulate, iar jurnaliștii nu au avut măcar voie să atingă dispozitivul.

Video cu comparația:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel