Urmărește emisiunea live


Microsoft, extindere servicii de securitate informatică

Microsoft îşi extinde serviciile de securitate informatică în mai multe ţări europene.

Serviciul de securitate informatică AccountGuard va fi oferit pe 12 pieţe noi din Europa, pentru a elimina unele vulnerabilităţi şi a proteja de hackeri clienţii din spaţiul politic, a anunțat Corporaţia Microsoft, miercuri. Microsoft a detectat recent atacuri care au avut loc în perioada septembrie-decembrie 2018 împotriva unor angajaţi ai Consiliului pentru Relaţii Externe din Germania, a birourilor europene ale Institutului Aspen şi a Fondului Marshall.

Microsoft a anunţat acest lucru printr-un articol pe blog, disponibil la adresa https://blogs.microsoft.com/eupolicy/2019/02/20/accountguard-expands-to-europe.

Citește și: O regulă fundamentală ar putea fi schimbată la cererea Parlamentului European

Protecție în perspectiva alegerilor europarlamentare

Atacurile, care sunt atribuite unui grup numit Strontium, au vizat 104 conturi din Belgia, Franţa, Germania, Polonia, România şi Serbia. Serviciul de securitate AccountGuard nu va fi oferit în toate aceste ţări; cele 12 în care va putea fi utilizat sunt Franţa, Germania, Suedia, Danemarca, Olanda, Finlanda, Estonia, Letonia, Lituania, Portugalia, Slovacia şi Spania. Până acum, serviciul era disponibil doar în Statele Unite, Canada, Regatul Unit şi Irlanda.

În articolul menţionat, Tom Burt, vicepreşedinte pentru securitatea clienţilor Microsoft, arată că 'în curând milioane de europeni vor merge la urne pentru a vota în alegerile pentru Parlamentul European, precum şi pentru mai multe alegeri naţionale importante. Considerăm că este vital ca organizaţiile care susţin procesul democratic să aibă acces la protecţie informatică de vârf, deoarece am văzut şi vedem în continuare eforturi din partea unor state şi din alte părţi de a influenţa alegerile din democraţiile din întreaga lume, inclusiv din Europa'.

Citește și: Nicole Scherzinger, victima hackerilor. Video intim cu Hamilton, publicat pe internet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel