Mick Jagger, informații noi despre sănătatea sa după intervenţia chirurgicală

Ronnie Wood, chitaristul trupei The Rolling Stones, a declarat înt-un interviu pentru revista ''Hello!'' că Mick Jagger se recuperează după intervenţia chirurgicală pe cord, informează duminică Press Association. 

The Rolling Stones a fost nevoită să amâne anumite concerte din turneul în Statele Unite şi Canada pe perioada tratamentului urmat de liderul formaţiei. Mick Jagger le-a spus fanilor că este în convalescenţă după ce a suferit o intervenţie chirurgicală de înlocuire a unei valve cardiace, la New York.

Colegii de trupă i-au trimis videoclipuri care să-l binedispună. Wood a declarat pentru revista Hello!: 'Sally (soţia cântăreţului) şi cu mine am mers în insulele Caraibe împreună cu Keith (Richards) şi Patti (soţia acestuia) şi i-am trimis înregistrări video cu noi cântându-i la chitară şi cu vocea urări de însănătoşire grabnică. 'Asta l-a înveselit. Suntem cu toţii foarte fericiţi că se simte bine.

În timp ce aşteaptă să pornească din nou în turneu, Wood şi-a canalizat energia creativă în realizarea de tablouri care omagiază cântăreţi de rock celebri, lucrări pe care le-a arătat şi lui Mick Jagger. 'A fost amuzat şi impresionat!', a mai spus Wood. 'Se simte foarte bine. Am vorbit cu el ieri şi se simţea grozav'.

Interviul a apărut în cel mai recent număr al revistei Hello!, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel