Michael Carrick, retragere la finalul sezonului

Sursă:www.101greatgoals.com
Sursă:www.101greatgoals.com

Michael Carrick, mijlocaşul englez al echipei de fotbal Manchester United, în vârstă de 36 de ani, a anunţat luni că se va retrage la finalul sezonului, informează BBC.

Carrick a jucat în 463 de meciuri pentru United după ce a venit de la Tottenham în 2006 în schimbul a 18 milioane de lire sterline. Mijlocaşul care şi-a început cariera la West Ham United are 34 de selecţii pentru naţionala Angliei.

"Vine un moment când corpul îţi spune că e timpul să te opreşti", a declarat luni Carrick. El a declarat că "pare probabil" să accepte oferta lui United de a face parte din staff-ul tehnic al clubului. Carrick a jucat doar patru meciuri în acest sezon, din cauza unei aritmii cardiace.

Carrick, 12 ani la United


În ianuarie, antrenorul Jose Mourinho a spus că ar fi "foarte bucuros" dacă mijlocaşul se va alătura staff-ului tehnic al "diavolilor roşii".

Cu United, mijlocaşul a câştigat de cinci ori campionatul Angliei, de trei ori Cupa Ligii engleze, precum şi Cupa Angliei, Liga Campionilor şi Europa League, având şi două finale pierdute în Liga Campionilor.

În vară, după plecarea lui Wayne Rooney la Everton, Carrick a devenit căpitanul lui United. În cei 12 ani petrecuţi la această echipă, el a marcat 24 de goluri. În ciuda succesului său la nivel de club, mijlocaşul a jucat un singur meci cu naţionala Angliei la un turneu final.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel