Mica de la Abracadabra a murit

mica
mica

Michaela Niculescu sau Mica de la Abracadabra a murit, joi după amiază, la Spitalul Fundeni din Capitală.  Michaela Niculescu, 31 de ani,  a renunţat la lumea artistică după rolul din Abracadabra, a urmat Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. După ce a lucrat ca traducător, redactor şi producător la Humanitas, a devenit lector universitar şi s-a angajat la IBM.

[caption id="attachment_294011" align="alignleft" width="310"] Foto: libertatea.ro[/caption]

 "Michaela Niculescu a murit în urma unui şoc hemoragic prin sângerare masivă. Fusese internată cu insuficienţă hepatică, ciroză hepatică, a fost transferată de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în urmă cu două săptămâni", a declarat pentru Mediafax  managerul Institutului Clinic Fundeni, Dr. Carmen Orban.

Tânăra ştia de un an de zile că este bolnavă, dar a preferat să nu spună nimănui.

Ea se trezise din coma indusă de medici. "A deschis ochii, însă starea ei este critică în continuare. Nu mai este intubată, ci are doar masca de oxigen. Nu are voie să adoarmă. În cele 48 de ore de comă a uitat să respire. Am vorbit cu asistentele să meargă des la ea, să verifice dacă totul este în regulă. În acest moment Mica nu poate vorbi, emite doar câteva sunete, dar înţelege tot. Mi-a făcut semn că vrea să scuipe şi i-am dus tăviţa. A scuipat sânge din stomăcelul ei", declara tatăl Micăi, pentru CanCan, joi dimineaţă.

Până în ultimele zile petrecute în afara spitalului, Mica a mers la serviciu, fiind IT-ist la IBM, şi a ieşit alături de prieteni în cluburile de karaoke, scrie gandul.info. Pe 17 ianuarie, Mica a postat pe Facebook un mesaj tulburător: "I married not in sickness and in health, but instead, I married sickness Himself. And our best man is currently the Universitary Hospital. Our host, rather" (Nu m-am căsătorit cu cineva ca să-mi fie alături la bine şi la rău, ci m-am căsătorit cu Boala însăşi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastră, este Spitalul Universitar).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel