Miami, NBA. LeBron James, performanță uluitoare

LeBron James
LeBron James

LeBron James, superstarul ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), a înscris 51 de puncte pentru Los Angeles Lakers, în partida pe care californienii au câştigat-o duminică în deplasare, cu scorul de 113-97, în faţa formaţiei Miami Heat.

James nu a avut milă de Heat, fosta sa echipă, la care a evoluat timp de patru ani şi alături de care a câştigat primele sale două titluri de campion al NBA, în 2012 şi 2013. El a depăşit cu această ocazie pentru a 12-la oară în cariera sa bariera de 50 de puncte reuşite într-un singur meci.

Locul cinci "all time"

Săptămâna trecută, LeBron James a urcat pe locul al cincilea în clasamentul all-time al marcatorilor din NBA, depăşindu-l pe legendarul Wilt Chamberlain. Tot duminică, Golden State Warriors, campioana en titre a NBA, a fost învinsă cu 104-92 pe terenul lui San Antonio Spurs, suferind a treia înfrângere în ultimele patru partide disputate. Rezultate: Miami Heat - Los Angeles Lakers 97-113 Orlando Magic - New York Knicks 113-117 Washington Wizards - Portland Trail Blazers 109-119 San Antonio Spurs - Golden State Warriors 104-92 Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies 87-100 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel