"Miami Bici", filmul lui Codin Maticiuc, în cinema. Când va avea loc premiera (VIDEO)

„Miami Bici", filmul de comedie produs de Codin Maticiuc, în regia lui Jesus del Cerro, va avea premiera în toate cinematografele din ţară.

„Miami Bici"va avea premiera pe 21 februarie. Este o producție independentă și primul proiect cinematografic ale cărui scenariu și producție poartă semnătura lui Codin Maticiuc, regia aparținându-i lui Jesús del Cerro. Lungmetrajului i s-a alăturat și Alex Coteț, în calitate de co-scenarist. Totodată, Codin joacă și rolul principal în film, alături de Matei Dima.

Realizarea acestui film reprezintă un vis împlinit pentru Codin, care a presupus foarte multă muncă și dedicare și al cărui rezultat va putea fi urmărit începând din 21 februarie.

"Nu am muncit mai mult la nimic în viața asta"

"Sunt fericit să vă anunț că Miami Bici intră în cinema luna viitoare. Nu am muncit mai mult la nimic în viața asta. În acest film mi-am pus toate visurile, speranțele, sudoarea și o mare parte din bani. Este un film făcut cu multă pasiune și cu mulți prieteni care au pus umărul. Ideea mi-a venit în timp ce mă aflam la Miami, în iarna 2017-2018, în casa unui prieten care s-a și oferit să mă ajute. Atunci am scris și primul draft al scenariului. M-am întors în țară, am luat legătura cu Matei Dima și cu Jesus și de aici a început totul.", a declarat Codin Maticiuc.

Filmul este o comedie savuroasă, filmată în cea mai mare parte în Statele Unite, care urmărește călătoria peste ocean, plină de peripeții, a lui Piciu (Codin Maticiuc) și Bilă (Matei Dima). Ei pleacă la Miami în mijlocul iernii, pentru a trăi atât „visul american", cât și visul românesc de a se îmbogăți rapid. Odată ajunși în Statele Unite, cei doi intră într-o situație complicată din cauza lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida, care deține afaceri suspecte.

Din distribuţie mai fac parte Florin Piersci Jr, Letiția Vlădescu, Arami Malaise, Chloe Malaise, actrița care s-a făcut remarcată în filmele „Existence", „Dream Killer" și „A Christmas Carol", dar și Rene Toledo Jr, actor și inginer de sunet care a lucrat de-a lungul timpului cu nume mari din industria muzicii, precum Gloria Estefan, Tony Bennett, Marc Anthony, Pitbull sau Miley Cyrus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel