Miami Open 2019 - Segărceanu explică eșecul Simonei Halep

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a fost eliminată surprinzător de ușor în semifinale la Miami Open 2019, iar Florin Segărceanu a oferit câteva explicații ale jocului ei slab.

Simona Halep a pierdut la karolina Pliskova, în semifinala a doua de la Miami Open 2019 cu 2-0 după un meci început extraordinar, dar pe care l-a sfârșit în genunchi. Simona a cedat nu mai puțin de 9 ghemuri la rând, având o tresărire de orgoliu la 0-5 în setul doi, când a luat un punct, insuficient pentru a trece mai departe.

„A fost un meci greu, nu-l uiți repede. Condițiile nu au fost ușoare, a plouat mult și cred că a fost un consum nervos suplimentar. Probabil că oboseala și-a spus cuvântul. Poate că a fost un moment speculat bine de Pliskova. Simona știe să se mobilizeze. Nu face de multe ori aceeași greșeală. Vor fi momente în viitor în care va găsi alternative și nu se va mai întâmpla așa ceva.

Citește și: Simona Halep - Karolina Pliskova rezultat Miami 2019, în semifinale

Simona a avut un parcurs bun în America. A acumulat încredere. Pauza care urmează va fi benefică pentru ea. Acum va schimba suprafața, dar nu îmi fac probleme. Se va adapta pe zgură și se va reinventa. La ora meciului cu Franța totul va fi bine. Simona nu va mai juca niciun turneu până atunci. Pe 15 aprilie se va reuni echipa, iar până atunci, Simona se va pregăti pe zgură în țară”, a declarat căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, într-o intervenție la TV Digi Sport.

În Fed Cup, România întâlnește Franța, pe 20-21 aprilie.

Citește și: Turneul Campioanelor Shenzen - Simona Halep, clasament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel