Mișcare importantă în ancheta ursului împuşcat la Sibiu

Poliţia va include în ancheta ursului împuşcat imagini suprinse de o cameră de supraveghere, filmarea urmând să fie cerută luni pentru a fi probă în anchetă, a declarat duminică, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ, Luciana Lazăr.

'Despre imagini am luat la cunoştinţă ieri (...). Pe cale instituţională, pentru a fi probă în dosar, vor fi cerute în cursul zilei de luni', a precizat oficialul citat.

Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere de la o bancă aflată pe Calea Dumbrăvii din Sibiu, bulevardul pe care a fost văzut prima dată animalul.

În cazul ursului împuşcat la Sibiu a fost deschis un dosar penal. Sibienii au sunat de 28 de ori, la 112, miercuri dimineaţa, timp de trei ore, pentru a semnala prezenţa unui urs în oraş, a anunţat Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS).

Citește și: Pieleanu și Chirieac, apel la Iohannis: Președintele trebuie să intervină

Potrivit sursei citate, primul apel a fost la ora 5,20. Apelurile au fost transferate, potrivit competenţelor, către Dispeceratele de Urgenţă ale Inspectoratelor de Poliţie, pentru Situaţii de Urgenţă, de Jandarmi şi către Serviciul de Ambulanţă.

Miercuri, timp de peste trei ore, poliţişti, jandarmi, angajaţi ISU şi doi veterinari de la Grădina Zoologică dotaţi cu puşti cu tranchilizante, la care s-a alăturat şi un vânător au căutat un urs care a străbătut Sibiul, trecând prin zone extrem de circulate din oraş. La finalul operaţiunii, ursul a fost împuşcat, pentru că tranchilizarea sa nu a reuşit. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel