Mișa- Dragnea, discuții. Ministrul, primele declarații după întâlnirea din biroul liderului PSD

Ionuț Mișa
Ionuț Mișa

Ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, a avut o discuţie cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, înainte de audierea din Comisia Economică a Senatului.

Întrebat dacă are emoţii cu privire la posibilitatea de a-şi pierde funcţia, ministrul de Finanţe a spus că nu are niciun fel de problemă cu acest lucru.

"Nici nu se pune problema. Indicatorii noştri macroeconomici sunt îndepliniţi. Bănuiesc că i-aţi urmărit şi dumneavoastră. Am făcut ce trebuia să fac.“, a declarat Ionuţ Mişa.

Ministrul va fi audiat în Comisia Economică a Senatului, unde va da explicaţii în legătură cu Formularul 600, alături de preşedintele ANAF, Mirela Călugăreanu.

La ședința Comisiei economice din Senat vor participa ministrul Ionuț Mișa, președintele ANAF, Mirela Călugăreanu precum și reprezentanți ai Coaliției pentru Dezvoltarea României, ai Camerei de Comerț și Industrie a României, și ai Consiliului Național pentru Întreprinderi Private Mici și Mijlocii din România.

Luni, Liviu Dragnea a anunțat că viitorul Guvern Dăncilă va emite în prima ședință o ordonanță de urgență prin care termenul de depunere a declarației 600 va fi prelungit până la 1 martie, astfel încât să se ajungă la o decizie privind eliminarea acesteia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel