EXCLUSIV  Metroul din Drumul Taberei, discuție dezvăluită de ministrul Răzvan Cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vorbit în exlusivitate pentru DC News despre metroul din Drumul Taberei.

"Săptămâna trecută am primit o informare de la antreprenor care spunea că va finaliza lucrările în luna mai 2020. L-am chemat, a venit ieri la mine cu programul de dare în circalație și m-a asigurat că metroul va circula și se va da drumul la trafic în decembrie 2019, pe magistrala 5. Deci termenul când se va circula este finalul anului 2019, începutul anului 2020. Constructorul are o relație onestă cu Metrorex, are și alte contracte cu alte companii și a înțeles că trebuie să finalizeze acest proiect așa cum trebuie. Eu îi las pe cei rău intenționați să facă valuri în continuare, rezultatele se vor vedea. O să vedeți un lucru, și asta va fi o surpriză, primul test cu trenul pe șine va fi înainte de luna decembrie, cu mult", a declarat ministrul Răzvan Cuc.

"Repet, după ce vor deschide traficul, și asta trebuie să fie informați toți oamenii, vor mai fi și alte lucrări care se pot face sub trafic, nu e nicio problemă.", a mai adăugat acesta.

vezi și: Cazul Caracal, raport DIICOT. Noi oase îngropate, descoperite în curtea lui Dincă. Se vor face noi expertize și pe ele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel