Metrou Drumul Taberei, deschidere. Metrorex, noi informaţii

Metrou Drumul Taberei
Metrou Drumul Taberei

Președintele Consiliului de Administrație al Metrorex, Adrian Marin și directorul general al Metrorex, Marin Aldea, au efectuat astăzi o vizită inopinată pe șantierul Magistralei 5 de metrou, pentru a vedea stadiul real al lucrărilor.

Directorul Metrorex a transmis constructorilor încă o dată că societatea are bani pentru a le plăti lucrările dar că, până la acest moment, au fost efectuate lucrări și plăți de doar 20% din valoarea cuprinsă în bugetul pe acest an. 

La întâlnirea de astăzi a directorului Metrorex cu reprezentanții constructorului Magistralei 5, aceștia din urmă au transmis că a fost acceptată soluția de reeșalonare a popririi de către conducerea liderului asocierii. La acest moment, poprirea,pusă pe conturile societății Metrorex, a fost ridicată. Tot în cadrul discuției de astăzi cu reprezentanții Antreprenorului, directorul general al Metrorex, Marin Aldea, a insistat asupra accelerării ritmului de execuție a lucrărilor și atingerea obiectivului de a pune Magistrala 5 în funcțiune, la sfârșitul anului 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel