Metrorex - Ratb, bilet unic. Când va fi introdus la vânzare

Metrorex şi Regia Autonomă de Transport Bucureşti introduc la vânzare, începând de duminică, biletul unic.

"De mâine (duminică n.r), noile titluri de călătorie pot fi achiziţionate atât de la casieriile Metrorex cât şi de la cele ale RATB. De asemenea, celelalte titluri de călătorie existente ale Metrorex rămân valabile, fără a suferi modificări", precizează reprezentanţii Metrorex într-un comunicat.

Cu biletul unic Metrorex - RATB se pot efectua călătorii multiple cu metroul şi mijloacele de transport de suprafaţă ale RATB într-un interval de 60 de minute. Ultima validare se poate efectua cu un minut înainte de expirarea perioadei stabilite, de o oră, fiind permisă călătoria până la capătul liniei RATB sau până la ieşirea din staţiile Metrorex. 

Costul biletului

Costul biletului unic este alcătuit din costul biletului RATB, în valoare de 1,30 lei, cel al biletului Metrorex, în valoare de 2,50 lei, la care se adaugă costul cardului şi cheltuielile cu mentenanţa. 

Noile titluri de călătorie, care pot fi utilizate în toate staţiile de metrou, sunt: bilet unic 60 minute (valabil pe liniile urbane RATB şi Metrorex) - 5 lei, bilet cu 10 călătorii de câte 60 minute pentru fiecare călătorie (valabil pe liniile urbane RATB şi Metrorex) - 34 de lei şi abonament de o zi (valabil pe liniile urbane RATB şi Metrorex) - 17 lei. 

Cum vor putea fi încărcate 

Biletele unice vor putea fi încărcate pe suport contactless ultralight şi validate, atât la porţile de acces din staţiile de metrou, cât şi la validatoarele din mijloacele de transport de suprafaţă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel