Urmărește emisiunea live


Metrorex, anunț despre circulația trenurilor în perioada următoare

Metrou
Metrou

Metrorex anunță lucrări care vor afecta mersul trenurilor pentru mai multe zile.

Metrorex va efectua, în perioada 31 august - 3 septembrie, lucrări de modernizare şi înlocuire a macazelor pe Magistrala 2, circulaţia trenurilor urmând să se desfăşoare la intervale mai mari de timp.

Potrivit Regiei, în perioada lucrărilor de modernizare circulaţia trenurilor se va reorganiza astfel: vineri, 31 august, călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera şi retur), vor coborî în staţia Aurel Vlaicu şi, de pe acelaşi peron, vor lua un alt tren de la aceeaşi linie sau de la linia vecină, pentru continuarea călătoriei.

"Menţionăm că, la orele cu vârf de trafic, intervalul de circulaţie între trenuri pe tronsoanele Berceni - Aurel Vlaicu - Berceni va fi de 5-6 minute, respectiv 8-9 minute în restul zilei. Pe tronsoanele Aurel Vlaicu - Pipera - Aurel Vlaicu, intervalul de succedare a trenurilor este de 10 minute la orele cu vârf de trafic şi de 16 minute în restul zilei", notează Metrorex.

Personalul va lucra non-stop

De asemenea, în perioada 1 - 2 septembrie (sâmbătă şi duminică), călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera şi retur) vor coborî în staţia Aviatorilor şi vor lua un alt tren de la aceeaşi linie, pentru continuarea călătoriei. Pe tronsoanele Berceni - Aviatorilor - Berceni intervalul de succedare a trenurilor va fi de 8 minute, iar pe distanţa Aviatorilor - Pipera - Aviatorilor, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 16 minute.

Metrorex precizează că personalul specializat va lucra non-stop pentru a reduce la minimum disconfortul călătorilor, în timp ce călătorii vor fi permanent informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar şi din staţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel