Metoda accidentul, reacţie incredibilă. Poliţia Română: E eroul zilei

metoda accidentul
metoda accidentul

Un tânâr elev a dat dovadă de un simţ civic deosebit, iar reacţia sa rapidă a salvat economiile de-o viaţă ale unui bătrân. 

Un tânăr elev a reuşit să salveze, graţie reacţiei pe care a avut-o şi intuiţiei de care a dat dovadă, economiile de o viaţă ale unui bătrân. Situaţia a fost relatată de către Poliţia Română, instituţie al cărei mesaj vi-l prezentăm în cele ce urmează:

"Pentru noi, eroul zilei este Drăghici Daniel, elev al Școlii de Poliție, care, în timpul liber, a recuperat peste 20.000 de lei, bani luați de la un bătrân, de 74 de ani, din Pitești ce fusese înșelat prin metoda accidentul. 

Viitorul polițist se afla în fața blocului victimei și a observat momentul în care acesta preda un plic unui tânăr, de 16 ani, din Constanța. Daniel, însoțit de un prieten, a urmărit tânărul care luase plicul și l-a imobilizat.

De asemenea, telefonic, a solicitat sprijinul politiștilor Secției 2 Poliție Pitești, reușindu-se recuperarea celor peste 20.000 de lei ce se aflau în plic.Daniel are 19 ani, a fost admis la Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina în ianuarie 2018 și este în practică la Poliția Orașului Ștefănești.

Felicitări, Daniel, pentru implicarea de care ai dat dovadă! Îți dorim o carieră lungă și frumoasă în PolițiaRomână!"

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel