Cupa României: Metaloglobus - FCSB. Cu toate vedetele în teren

FCSB tratează cu maximă atenție meciurile din Cupa României din acest an.

Motivul este faptul că dacă vor câștiga trofeul, atunci vor putea evolua în Europa League, titlul fiind o țintă aproape imposibil de atins.

Astfel, Bogdan Vintilă este de așteptat să trimită cel mai bun "unsprezece" încă din primul minut. Man și Morutan, reveniți după accidentări, Cristi Manea, pus la punct cu pregătirea fizică, dar și Coman sunt așteptați să fie prezenți printre titulari.

"Tratăm foarte serios această competiție. FCSB va aborda foarte serios această competiție, pentru că este un trofeu important. Pe lângă onoarea de a ridică un trofeu, este un alt drum spre cupele europene. Vom alinia un prim 11 care să se impună. Marius Maldarașanu este foarte ambițios și un antrenor foarte bun. Probabil vor intra și jucătorii care încă n-au evoluat. E posibil să apară și Manea. El s-a pregătit foarte bine. Nedelcu nu cred că va juca, abia a început antrenamentele", a spus Narcis Răducan, la DigiSport.

Echipa probabilă FCSB: Bălgradean - Manea, Belu, Chorbadzhiyski, Panțîru - Moruțan, Vînă, Tănase - Man, Hora, Coman

Narcis Răducan a anunțat că unul dintre obiectivele lor este câștigarea trofeului. Metaloglobus - FCSB se joacă în această seară, de la ora 21.30, în șaisprezecimile Cupei României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel