Messi - Ronaldo posibilă înfruntare în finala Ligii Campionilor

Ronaldo / Messi
Ronaldo / Messi

Tragerea la sorţi a sferturilor şi semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, de vineri, a favorizat o posibilă înfruntare în finală între cei mai buni jucători ai lumii, Lionel Messi (FC Barcelona) şi Cristiano Ronaldo (Juventus Torino), care au câştigat împreună de 10 ori Balonul de Aur, relatează ziarul AS. 

Până la un asemenea duel, Barcelona trebuie să elimine Manchester United şi apoi, cel mai probabil, pe FC Liverpool, în timp ce Juventus trebuie să treacă de Ajax şi de învingătoarea dintre Manchester City şi Tottenham. În Liga Campionilor, cele două staruri s-au înfruntat în trei ocazii. Prima oară în semifinalele ediţiei 2007/2008, când Manchester United a eliminat Barca (0-0, 1-0), dar a pierdut apoi finala cu Chelsea, la lovituri de departajare. 

A doua oară în finala de la Roma, din 2009, când Barcelona s-a impus cu 2-0 în faţa lui United, meci în care Messi a reuşit al doilea gol, şi ultima oară în sezonul 2010/2011, în semifinala câştigată de Barcelona în faţa lui Real Madrid, cu un 2-0 pe Bernabeu (ambele goluri Messi) şi un 1-1 pe Camp Nou. În finală, Barca a învins Manchester United cu 3-1. 

Vezi şi: Viktor Orban, discurs virulent despre UE: Ungaria pe primul loc!

Kids Club. Weekend cu distracție pentru cei mici în Sectorul 6

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel