Mesajele politicienilor, după parada de Ziua României

Președintele Senatului, Teodor Meleșcanu, a transmis, duminică, după paradă, că își dorește ca unitatea românilor să se manifeste nu doar în zile de sărbătoare, în timp ce liderul USR Dan Barna a spus că "e momentul în care ne simțim bine unii cu alții și trecem peste orice altceva".

"E un sentiment extraordinar, că suntem toți românii uniți și aș dori din tot sufletul ca această unitate a noastră să nu fie doar în zilele de sărbătoare, ci și în viața de zi cu zi", a transmis Teodor Meleșcanu.

La răndul său, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, le-a urat "La mulți ani!" românilor.

"La mulți ani tuturor. Este momentul acela când ne aducem aminte de campionii olimpici, de momentele în care dansăm hore de bucurie la un eveniment sportiv sau la un eveniment social. E o zi frumoasă. E momentul, o dată pe an, în care ne simțim bine unii cu alții și trecem peste orice altceva. Azi, de 1 Decembrie, ne bucurăm toți cu toți. Sentimentul zilei de azi e sentimentul în care găsim și scoatem din noi bucata aia de bine care există în fiecare", a spus și liderul USR, Dan Barna, potrivit Mediafax.

Președintele Klaus Iohannis s-a oprit, înainte de a pleca de la paradă, și i-a salutat pe unii dintre participanți, în special pe copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel