Mesaje șocante din partea cui nimeni nu se aștepta. Mircea Badea: Cine sunt eu să mă pun cu statul de drept din România?

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a reacționat la Antena 3 după ce fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, Traian Berbeceanu, a făcut un comentariu dur pe Facebook la adresa realizatorului TV. 

”Mitocanul ăla de Badea trebuie bătut zilnic, dar nu așa. Nu în ring unde ori leșină imediat, ori abandonează, este salvat de arbitru și apărat de protecții. În stradă, aceea este bătaia care doare cu adevărat. Să simtă prostovanul cum trosnește o claviculă, cum bubuie pumnul în tâmplă, să afle care-i gustul bordurii și mirosul asfaltului. Golănește! Ori suntem golani, ori nu mai suntem!”, a scris Traian Berbeceanu pe Facebook.

Mircea Badea a comentat: ”Ați auzit de comisarul Berbeceanu? Cică Berbeceanu era anti-mafia, prieten cu Kovesi, viitor procuror european. Acum fantasmează în spațiul public că îmi voi lua eu bâte în cap și să mă dea nu știu cine cu capul de bordură, lucru care e foarte mișto... Un comisar anti-mafia, care se luptă cu crima organizată, este foarte corect să aibă astfel de fantasme. Și este și foarte legal. Cine sunt eu să mă pun cu statul de drept din România? Dacă statul de drept din România spune că este bine să fiu dat cu capul... Când porți uniforma statului ar trebui să respecți legea”.

VEZI ȘI: Berbeceanu: Badea trebuie bătut zilnic, nu în ring, pe stradă

 

Ceaușescu (Moroșanu). Adeverința lui Securilă: A colaborat sau nu cu Securitatea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel