Mesaje de la politicieni. Nicușor Dan a surprins de Revelion 2017

Mai mulți politicieni le-au adresat mesaje românilor, pe Facebook, cu urări de bine în anul 2017.

Dumitru Pelican, urmărit și amenințat, a pus în prima linie toată familia de Revelion 2017. "La cumpana dintre ani sa privim spre viitor cu incredere si cu speranta ca Anul 2017 va fi un an mai bun! Sa gindim pozitiv, sa avem sanatate, sa fim mai buni si mai intelepti si sa ne dea viata mai multe bucurii si impliniri! La multi ani, romani din tara si de pretutindeni, la multi ani, tuturor!", a transmis Dumitru Pelican pe Facebook, loc unde a postat și o fotografie cu familia sa. În urmă cu câteva săptămâni, Dumitru Pelican dezvăluia că a aflat că i se pregătea un accident rutier în Republica Moldova.

(w670)

Miron Mirea, fost ministru, le-a transmis un mesaj probabil și prietenilor săi care acum se află după gratii. "Prieteni, sa aveti un an bun! Nu va doresc nimicuri: averi , succese profesionale si alte fleacuri. Vreau sa fiti cu cine doriti, unde doriti si sa fiti sanatosi. Si sa iubiti si sa fiti iubiti. Iar pentru prietenii mei care nu pot inca sa fie cu cei dragi le urez sa aiba rabdare", a transmis Miron Mitrea.

Maria Grapini, europarlamentară, a scris: "La multi ani! 2017 a sosit! Deschideti sufletele pentru iubire si intelegere! Sa fim mai buni, sa fim cu credinta si intelepciune! Pentru asta nu ne trebuie lege, ci dorinta!".

Fostul Ministru al Muncii, Mariana Câmpeanu, și-a pus artificii în curte. "A sosit noul an si in curte noastra. Sa fie un an frumos ca artificiile, sa aduca multa iubire, sanatate, liniste si pace pentru toti prietenii!", a scris politiciana.

(w670)

Nicușor Dan, fără mesaj de Revelion

Clotilde Armand a făcut referire, în mesajul său, din nou la corupție. 

"2016 a fost un an extraordinar din punct de vedere politic în România. După o perioadă mare de timp, cetățeni onești au reuşit să intre în administrația publică și în Parlamentul României. Au uitat de convingerile lor ideologice pentru a lupta împotriva sistemului corupt și clientelar construit de actuala clasă politică! Nu a fost ușor dar am reușit împreună.

Privind în urmă realizez că tot ce reprezintă USR se datorează vouă. Tuturor celor care ați crezut în acest proiect politic de la început. Ne-ați sprijinit la alegerile locale, ne-ați ajutat să strângem semnături, ne-ați criticat constructiv, ați donat și ne-ați votat. Trebuie să rămânem uniți și la fel de încrezători. Sper ca această deschidere să ne aducă lucruri bune în noul an! Rămas bun 2016. An Nou fericit tuturor!", a zis Clotilde Armand.

De precizat că Nicușor Dan nu a transmis niciun mesaj de Revelion. Nici Cosette Chichirău. După scandalul cu Mugur Ciuvică, nu a mai postat niciun rând pe Facebook. Ultimul ei mesaj are tentă de campanie electorală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel