Mesaj sfâșietor pe pagina Kola Kariola. ”A plecat. Nu există cuvinte să descrie durerea, vă rog să-i lăsați să se odihnească”

Momente dureroase pentru Marius Chirca, fondatorul Kola Kariola. O veste tristă a fost anunțată pe pagina de Facebook a asociației.

Cățelul de suflet al fondatorului Asociației Kola Kariola s-a stins din viață. 

”Trenulet a plecat.... Nu exista cuvinte sa descrie durerea Elenei si a lui Marius. Nu exista cuvinte sa descrie cat de mult a insemnat pentru ei Trenulet.

Va rog din suflet, din respect pentru durerea lor, pentru cateva zile sa ii lasati sa se odihneasca! Cateva zile macar mesageria paginii sa nu mai se umple de mesaje, telefoanele lor sa nu mai sune, email-urile sa nu mai curga. Nu sunt roboti, sunt oameni. Prea UMANI pentru lumea asta.

Trenulet era catelul in jurul caruia se invarteau toate in viata lor. De la cafeaua de dimineata bauta langa el, la planurile facute pe ziua respectiva la cafea, la veselia pe care o aducea atunci cand se juca fericit si linistit, la supararile cand Tren devenea stresat de multimea de catei care se perinda prin casa lor, catei care si ei la randul lor aveau nevoie de ei. Sunt multe de spus, cuvinte prea putine si sarace in descriere. Va rog! Va rog sa ii lasati sa-si planga catelul de suflet!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Kola Kariola .

VEZI ȘI: Cine este Marius Chirca. Adevărul despre Kola Kariola

Foto: Facebook / Kola Kariola

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel