EXCLUSIV  Mesaj șocant. Comisar-șef, amenințat: Lumânări vor arde pentru sănătatea ta

„Ne-ai pus bine vara asta și multe lumânări vor arde pentru sănătatea ta, micuțule”. Acesta este unul dintre mesajele de amenințare pe care Horia Constantinescu, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanţa, l-a primit de la o persoană.

Amenzile şi controalele OPC desfăşurate pe litoralul românesc nu le-au picat bine unor persoane. În acest context, au început să apară şi mesajele de ameninţare, însă Horia Constantinescu nu se lasă intimidat. Spune că nu va depune plângere la poliţie, iar la controale nici gând să renunţe.

Contactat de redactorii DC News, Horia Constantinescu a declarat: „Nu voi depune plângere. Pe mine nu mă impresionează. Eu văd latura comică. Dacă mă ameninţa Al Capone, da, mă gândeam...”

În contextul în care unele restaurante şi baruri de pe litoral nu respectă normele de sănătate publică, Horia Constantinescu a precizat: „Zece la sută nu respectă normele. Dar eu nu am voie, ca instituţie a statului, din păcate, să spun şi: «Aşa, da». Eu trebuie să spun: «Aşa, nu», ce am sancţionat. Litoralul funcţionează, dar noi trebuie să educăm consumatorul. Unde e jeg să nu cumpere, simplu ca bună ziua.”

Întrebat dacă va continua cu controalele, acesta a spus: „Ia ghiciţi, da. Până mă schimbă.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel