Mesaj de la Poliție. Mircea Badea, RECLAMAT. Situație HALUCINANTĂ

Mircea Badea a fost reclamat.

Mircea Badea, RECLAMAT: Mi-este JENĂ! Ceva cu adevărat PENIBIL!

Situația este de-a dreptul halucinantă. Ministerul Afacerilor Interne a fost sesizat cu privire la faptul că pe pagina lui de Facebook, Mircea Badea ar fi postat mai multe mesaje "defăimătoare" către instituția poliției ce conțineau cuvinte jignitoare la adresa polițiștilor, având ca punct de plecare cazul polițistului identificat ca pedofil.

(w670)

"Pe această cale, în vederea clarificării aspectelor sesizate, vă adresăm rugămintea de a vă prezenta în data de 20.03.2018, ora 10:00, la sediul Serviciului de Ordine Publică din strada Valeriu Braniște, nr. 9, sector 3, București, pentru stabilirea situației de fapt", se arată în cererea pe care a primit-o.

Reacția realizatorului emisiunii "În gura presei" de la Antena 3

Mircea Badea a reacționat la aflarea aceste vești în contextul în care polițiștii au terminat toate treburile de făcut și au început să sancționeze postările oamenilor de pe Facebook. Ridicolul situației este dat și de faptul că oamenii legii l-au acoperit pe polițistul pedofil ani de-a rândul, iar acum "împart dreptate".

"Milițienii nu și-au găsit omul potrivit să-l abuzeze/brutalizeze. Lor nu li se pare important că pedofilul coleg cu ei a fost acoperit ani tot de către ei. Nici că zburdă prin România clanurile interlope. Dar suspină gingaș că aș fi zis eu nasoale despre milițieni pe Feisbuc. Treaba asta va ieși foarte rău. Le promit!", a fost reacția lui Mircea Badea.

Ulterior, realizatorul TV a revenit cu un mesaj: "Update: Stați liniștiți, stimați puțoi cu hastag. Nu domiciliez acolo. E doar o adresă pentru corespondență. Hai siktir!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel