Merkel a primit cadou tricoul Germaniei de la Cupa Mondială

Cancelarul german a primit cadou o variantă personalizată a tricoului alb pe care echipa campioană mondială în exercițiu îl va purta la Cupa Mondială din Rusia desfășurată în această vară.

Selecţionerul echipei naționale de fotbal a Germaniei, Joachim Löw, şi team managerul Olivier Bierhoff au oferit cancelarului german Angela Merkel un tricou alb personalizat, aidoma celor în care vor evolua jucătorii echipei campioane en-titre la turneul final al Cupei Mondiale găzduite de Rusia în perioada 14 iunie-15 iulie.

Cifra simbolică: 4

Prezentarea tricoului, cu numele „MERKEL” inscripţionat în partea frontală şi cu numărul 4 pe spate, a avut loc cu prilejul unui dineu la biroul cancelarului Angela Merkel. Numărul 4 este semnificativ atât pentru Germania, care a cucerit 4 trofee mondiale (1954, 1974, 1990, 2014), cât şi pentru Angela Merkel, aleasă de 4 ori cancelar federal.

Făcut public pe Twitter

„A fost un tricou semnat de la echipa federaţiei germane pentru cancelar ca memento”, a scris Reinhard Grindel, preşedintele federaţiei germane de fotbal (DFB) pe contul său de Twitter, în care a postat şi câteva fotografii.

Cancelarul iubește fotbalul

Angela Merkel este o pasionată urmăritoare a meciurilor de fotbal importante chiar din tribunele stadioanelor, dar încă nu a confirmat dacă va călători în Rusia pentru a urmări Mannschaft în acţiune la turneul final al CM 2018.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel