Mercur retrograd. Daniela Simulescu, astrolog: O vor lua razna

Daniela Simulescu (astrolog)
Daniela Simulescu (astrolog)

Daniela Simulescu, astrolog, a anunțat în mediul online că "va debuta sezonul estival al lui Mercur retrograd pe anul acesta".

"De mâine (n.r. 26 iulie) va debuta sezonul estival al lui Mercur retrograd pe anul acesta. Și va ține până pe 19 august. Știți deja că nu este apocalipsa așa cum umblă vorba prin târgurile vechi și de demult. Ci o perioadă mai zăpăcită, haotică și încurcată", a transmis Daniela Simulescu.

"Cei care aveți acte de rezolvat, nu vă garantez că va fi ușor, dar barem dacă până acum nu v-ați dat seama de o greșeală, "datorită" lui Mecur Rx, veți putea salva un proiect. Scuipați în sân, mulțumiți cerului și mergeți mai departe. Multi se vor reîntâlni cu persoane din copilărie sau din zona amoroasă, oameni pe care nu îi mai văzuseră de secole. Produsele electronice o vor lua razna, traficul la fel. Softurile și serverele vor fi încinse. Ar fi bine să vă asigurați că aveți back-up la orice eveniment", a precizat astrologul în cadrul aceluiași mesaj.

Numeroase plângeri

"Cum energia Leului este una mai de "drama queen", ne vom confrunta și cu multe plângeri legate de faptul că nu ne sunt respectate drepturile. Pe bună dreptate până la urmă, dar uite că trebuie să retrogradeze Mercur să ne dăm seama de această nevoie. Dar și de doza de răbdare interioară. Ca să nu mai spunem de capacitatea de a ne detașa de nimicurile zilnice", a mai spus Daniela Simulescu.

Vezi și: Eclipsă 27 iulie 2018. Daniela Simulescu (astrolog): Ei vor fi cei mai afectați


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel