EXCLUSIV  Mercur e staționar. Schimbare pe 31 iulie. Astrolog DCNews: Vești surprinzătoare și evenimente ciudate

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Mercur este staționar, însă, de miercuri, își va relua mersul direct după o retrogradare complicată.

„Astăzi, Mercur este staționar, iar de mâine își va relua mersul direct după o retrogradare care ne-a dat tuturor bătăi de cap. Atât la nivel individual, cât și la nivel de țară. Mulți dintre noi am fost foarte agitați și puși pe harță fără motiv. Iar în rest, sistemele informatice nu au funcționat cum trebuie, iar erorile în comunicare au făcut chiar și victime. Asta pentru că retrogradarea a început în Leu cu un careu cu Uranus din Taur, planeta care guvernează suprizele și tehnologia.

Acum, Mercur este în Rac și se oprește din mișcarea retrogradă printr-o opoziție cu planeta Pluto. Acest aspect aduce senzația ca suntem forțați de ceilalți să spunem sau să credem ceva. Ca și cum am fi manipulați. Și astfel luăm totul foarte personal, tragem concluzii foarte repede, suntem capricioși, apare o luptă interioară între instinct și rațiune. De fapt, nimeni nu are nimic cu noi, ci pur și simplu nu știm să răspundem la cald.

Dar chiar și asa, azi și mâine (când avem și Lună Nouă în Leu) avem șansa de a spune ce ne deranjează, mai ales dacă până acum nu am fi avut deloc acest curaj. Vom face declarații cu multă patimă, puțin cinism pe ici pe colo, dar când ne atingem limitele personale, nu mai avem cum să avem control absolut asupra cuvintelor”, a precizat Daniela Simulescu.

„În mersul său direct, Mercur va avea parte din nou pe 15-16 august de careul cu Uranus, fapt ce poate duce iar vești surprinzătoare și evenimente ciudate. Dar acum, mintea ne va fi mai clară și mai mobilă”, a explicat astrologul DCNews.

VIDEO Mercur retrograd. Astrologul DCNews: ce ne așteaptă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel