Meniul de post al Andreei Marin. Alimente CHEIE

Timp de două săptămâni Andreea Marin a apelat la un meniu variat, dar de post. Vedeta a primit mâncarea gata preparată la domiciliu.

Timp de două săptămâni Andreea Marin s-a lăsat pe mâna nutriționiștilor și a adoptat un meniu variat, dar de post. Acesta s-a bazat în cea mai mare parte pe legume și fructe, dar și semințe. Vedeta a primit mâncarea la domiciliu, iar în fiecare zi a publicat meniul pe pagina sa de pe o rețea de socializare. 

”Ultima zi din cele 2 săptămâni de meniu sau dieta de post, home delivery. Cum am promis, am postat zilnic cu detalii”, a declarat Andreea Marin pe Instagram.

Meniul de post al zilei

”Branzica de caju cu măr verde la micul dejun, humus delicios la prânz, pe care îl voi savura împreună cu biscuiți din semințe, supă cremă cu o grămadă de legume și mirodenii, desertul cu migdale și cocos și gustările lichide - limonada, laptele de migdale și sucurile verzi”, a precizat Andreea Marin pe pagina sa de Instagram.

Ingredientele folosite

”Ingredientele folosite azi: mere, ghimbir, lămâi, caju, puțin usturoi, ulei de măsline, sare, migdale, sirop agave, cacao, scorțișoară, năut, tahini, mere, castraveți, pătrunjel, țelină, lămâie, spanac, cartofi, ceapă, dovlecei, conopida, varză albă, țelina, roșii, ardei roșu, piper, mirodenii adăugate la servire după gust”, a mai spus vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel