Nunta anului, așa cum a fost catalogată căsătoria Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, a atras atenția nu numai asupra toaletei miresei, a invitaților, dar și a meniului care va fi servit la petrecerea de la Palatul Snagov.
Pentru evenimentul din 1 septembrie, EBa a ales un meniu „de criză”, care costă 74 de euro de persoană. Meniul include numai delicatese: caviar, jambon, gelatină de fazan învelită în mozaic de legume, simfonie de fructe de mare cu somon fummé, parfait de pasăre cu dulceaţă de ceapă roşie şi strugure pe măr copt, precum şi clasicul grătar în aer liber cu berbecuți și alte specialități, scrie ziarulring.ro.
Organizatorii evenimentului au avut ceva bătăi de cap. Dacă la prima numărătoare, Elenei Băsescu şi Bogdan Ionescu se aşteptau la aproximativ 450 de invitaţi, după o renumărare s-a ajuns la o cifră de peste 800 de persoane. Invitații sunt dintre greii PDL, lideri de filiale din țară, dar nu este exclus ca la petrecerea de la Palatul Snagov să vină și lideri ai coaliției aflate la putere.
Petrecerea Elenei Băsescu de la Palatul Snagov a dat peste cap două evenimente programate cu mult timp în aceeași locație: nunta fiului celui mai mare hotelier din Romania, Radu Enache, dar și a fetei Cameliei Șucu.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News