Membru important din PNL, fake news la adresa ANAF. Andi Manciu: Ei cheltuie o grămadă de bani cu adresele astea

Andi Manciu, coordonatorul Departamentului de Comunicare din cadrul PNL, a criticat ANAF pe pagina sa de Facebook, după ce a primit o notificare prin intermediul Poştei. 

"Cum se asigură ANAF că mă scoate din sărite și mă convinge că e plin de idioți. Am donat 2% către o asociație, prin intermediul unei persoane care centraliza formularele. Ok, a trebuit să completez acel formular, etc. Asta a fost sa zic acceptabil, chiar dacă aș fi preferat un click și atât din ghișeul.ro.

Dar ANAF s-a gândit sa-mi trimita următoarea notificare, nu pe e-mail, nu pe telefon, nu pe ghișeul.ro, ci prin Poștă. Și nu oricum prin Poștă, ci cu recomandare de primire!

A trebuit să fac ocol de la programul pe care îl am ca sa merg la Poștă sa văd ce mi-a trimis ANAF (ca pe fluturașul pe care îl lasă poștașul nu scrie despre ce e vorba, ci doar expeditorul). Ajung la Poștă, prin o coadă deja făcută înainte să se deschidă ghișeul, stau la coadă. Primesc plicul de la ANAF, îl deschid și când văd despre ce rahat e vorba îmi vine să bat pe cineva, sau să înjur în gura mare. Cine ...$&@%$**(!)^ a putut să se gândească sa trimita chestia asta prin Poștă, ca sa fac un ocol de aiurea, ca pe lângă faptul că am făcut o faptă bună să mai plătesc și un taxi în plus?!! Oare cine?! Evident că un funcționar blazat, e șefuț, care nu gândește nici cât o găină, care e perfect birocratizat, și în general îl doar undeva despre contribuabil, nici nu îi trece prin cap că ar trebui să nu-mi complice viața aiurea, să nu mă ostilizeze gratuit, și în general să aibă grijă ca institutia in care lucrează să aibă o minimă încredere din partea mea. Kkt! Nu există!", a scris Andi Manciu pe Facebook. 

Ironii la adresa ANAF

"Ca să nu mai spun că ei cheltuie o grămadă de bani cu aceste adrese ca să verifice dacă ONG-urile nu fraudeaza cei 2%. Adică le suspectează pe toate de fraudă. Bravo, băi băieți! Am senzația că puteați să o faceți și altfel, fără să-mi stricați mood-ul, fără să cheltuiți atât pe scrisori, și fără să ne convingeți că sunteți perfect inutili. Dar asta insemna să nu fiți indolenți, nepăsători, să vă puneți un pic mintea la lucru, să vă înțelegeți statutul de a fi in serviciul public pentru contribuabil, și a nu considera contribuabilul un soi de argat al vostru", a mai scris Andi Manciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel