EXCLUSIV  MELODIA ANULUI 2017. Carla`s Dreams ”Până La Sânge”, vot masiv. TOP complet - VIDEO

2017 a fost un an de succes pentru numeroși artiști. În fiecare an, se dă o luptă crâncenă între artişti pentru a lansa hituri. Cititorii DC News au dat verdictul în ceea ce privește melodia anului 2017.

Astfel, în urma rezultatelor sondajului, cea mai bună melodie a anului 2017 este "Până La Sânge", interpretată de Carla's Dreams, piesa obținând 8487 de voturi. "Până La Sânge" este scrisă de Carla's Dreams, pe partea de compoziție și producție contribuind și Alex Cotoi. Melodia este acompaniată de un videoclip în regia lui Roman Burlaca. Carla's Dreams a cucerit publicul din România prin mesajele puternice, sound-ul divers și colaborările de succes cu artiste precum INNA și Delia.

Pe locul doi s-a clasat piesa lui Smiley „De unde vii la ora asta?". Melodia a devenit virală în mediul online încă din momentul lansării, acesta având în primele 24 de ore peste 1 milion de vizualizări pe YouTube. „Este extraordinar ce se întâmplă. Mulţumesc din nou celor care o ascultă şi o dau mai departe. Mă bucur nespus că am reuşit să ating atât de mulţi oameni cu muzica mea", spunea Smiley în acel moment.

Pe locul trei s-a clasat „Despacito”, care a doborât numeroase recorduri la capitolul vizualizări. „Despacito” este de altfel şi cel mai vizualizat videoclip de pe YouTube în 2017.

[citeste si]

Iată TOPUL complet:

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel