Teodor Meleșcanu, de ce a refuzat să renunțe la șefia Senatului. PSD i-ar putea retrage sprijinul

Teodor Melescanu FOTO AGERPRES
Teodor Melescanu FOTO AGERPRES

Teodor Meleșcanu a făcut primele declarații, după ce a refuzat să renunțe la șefia Senatului, în urma cererii venite din partea lui Călin Popescu Tăriceanu.

Potrivit ultimelor informaţii, există posibilitatea ca PSD să renunţe la susţinerea lui Teodor Meleșcanu, anunţă Antena 3.

"Eu am acceptat candidatura şi sper să am numărul de voturi necesar. Este o situaţie în care Parlamentul va avea un rol foarte important", a declarat Teodor Meleșcanu.

Întrebat de ce nu a renunţat la candidatură, deşi preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, i-a cerut acest lucru, Meleşcanu a precizat că în acest fel partidul din care face parte va fi tratat "foarte corect".

"Va fi tratat foarte corect"

"Voi fi preşedinte al Senatului imparţial cu toată lumea. (...) Am crezut că este o chestiune foarte importantă şi necesară. (...) (În acest fel, ALDE - n.r.) are garanţia că va fi tratat foarte corect, ca şi toţi ceilalţi", a spus el.

Întrebat dacă până acum ALDE nu a avut parte de un astfel de tratament, Meleşcanu a replicat: "Nu întotdeauna".

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, luni, că partidul său putea să revendice funcţia de preşedinte al Senatului, dar l-a propus pe Teodor Meleşcanu pentru că locul a fost al ALDE, iar social-democraţii au vrut să arate că sunt "corecţi până la capăt".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel