Meleşcanu, despre viitorul premier: Trebuie să se bucure de sprijinul coaliţiei majoritare

Senatorul ALDE Teodor Meleşcanu a spus, miercuri, 21 iunie, că viitorul premier trebuie să se bucure de sprijinul coaliţiei majoritare din Parlament.

„Probabil că o să discute şi o să vină cu o propunere (n.r. - PSD). După ce vor avea propunerile se vor face consultările în cadrul alianţei. Un om competent şi care să se bucure de sprijinul coaliţiei majoritare din Parlament", a afirmat Meleşcanu, la Parlament.

Întrebat dacă va face parte din viitorul Guvern, a răspuns: „A fost o declaraţie a preşedintelui Călin Popescu-Tăriceanu, pentru că în urma evaluării activităţii miniştrilor de la ALDE nu au fost consideraţi ca miniştri care nu au îndeplinit exemplar activităţile. Aşa că dânsul a spus că, după părerea lui, trebuie să rămână aceiaşi (n.r. - miniştri). (...) Este foarte greu să mă puneţi pe mine să vă spun ce o să facă preşedintele. Probabil va numi pe cineva reprezentat de o majoritate în Parlament".

[citeste si]

De asemene,a Teodor Meleşcanu a spus că moţiunea de cenzură poate fi o „bilă neagră", însă nu are ce să îşi reproşeze în carieră, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel