Meleşcanu, demisie de la şefia Senatului. "Nu fac niciodată pasul înapoi"

Teodor Meleşcanu a afirmat că "nu face niciodată pasul înapoi", când a fost întrebat dacă va demisiona de la şefia Senatului, ca urmare a deciziei CCR. 

„Sigur, nu e nicio problemă. Eu nu fac niciodată pasul înapoi, fac într-o parte", a răspuns Teodor Meleșcanu, întrebat dacă demisiona pentru a fi desemnat un alt președinte al Senatului.

„Noi vom vedea la deschiderea sesiunii și vom găsi cea mai bună soluție pentreu a depăși o perioadă foarte grea pentru Senat, și în același timp, care să respecte toate prevderile legale. E adevărat că nu a fost încă publicată decizia CCR și nici motivarea, dar va trebui să găsim modalități pentru ca lucrurile să funcționeze excelent", a completat el, conform Mediafax. 

Va demisiona Meleşcanu? 

Întrebat dacă ia în calcul să își prezinte demisia, acesta a spus că „orice este posibil, să vedem pe lege. Eu sunt complet deschis".

Judecătorii Curții Constituționale au decis că Teodor Meleșcanu a fost ales nelegal în funcția de președinte al Senatului.
Teodor Meleșcanu a fost ales pe 10 septembrie 2019, la propunerea PSD, președinte al Senatului. Ca urmare a alegerii lui Teodor Meleșcanu la șefia Senatului, cu susținerea PSD, fostul ministru de Externe a fost exclus din ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel