EXCLUSIV  Meleșcanu, despre anticipate 2020: Cui folosește inițiativa

Teodor-Meleșcanu
Teodor-Meleșcanu

Teodor Meleşcanu, preşedinele Senatului, a vorbit despre varianta organizării de alegeri anticipate. 

Într-un interviu acordat DC News, Teodor Meleşcanu, preşedintele Senatului, a abordat şi tema alegerilor anticipate pe care doreşte să le organizeze PNL. 

"Întrebarea pe care ne-o punem este ‚cui foloseşte’ această iniţiativă? În primul rând PNL, partidului, dar nu foloseşte în niciun caz românilor. Noi avem nevoie de stabilitate, de dezvoltare economică, de creştere a bunăstării. La ora actuală avem un guvern nou, condus de domnul Orban care are o majoritate fragilă în Parlament, dar are o majoritate. Şi atunci întrebarea care se pune este de ce trebuie să facem alegerile anticipate’ în condiţiile în care România se confruntă cu dificultăţi deosebite: creşterea euro şi a dolarului faţă de leu, ne împrumutăm la dobânzi foarte mari tocmai datorită faptului că situaţia politică e incertă în România.

Pe de altă parte nu există un program de ţară al actualului guvern ci sunt o serie de măsuri care se iau rapid, pe picior şi de multe ori fără niciun fel de analiză a efectelor pozitive sau negative", a declarat Teodor Meleşcanu.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel