Meleșcanu: Întâlnirea cu Timmermans era programată de mult

Teodor Melescanu, Romania
Teodor Melescanu, Romania

Teodor Meleșcanu a declarat la Digi 24 că vizita lui Frans Timmermans la București nu a fost inițiată special după prezentarea raportului DNA de către Tudorel Toader, ci a fost o întâlnire programată de mult timp.

„Era programată de mult, da. S-a discutat și cu ocazia vizitei doamnei prim-ministru la Bruxelles și înainte de asta a fost discutată și cu mine. Este vorba despre un proiect care durează de cel puțin o lună și jumătate (...) Dacă vă închipuiți că domnul Timmermans știe când va ieși domnul Toader cu un discurs, vă înșelați. Domnul Toader iese aproape în fiecare zi cu un discurs și cu o prezentare... Pentru noi, vizita era pregătită de mult timp, se cunoștea, am discutat-o și am așteptat-o cu mare plăcere", a declarat ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, la Digi 24.

 

Meleșcanu: e nevoie de niște modificări serioase 

Meleșcanu a menționat că „expresiile lui Timmermans sunt de bun simț" și totodată, e nevoie de niște modificări serioase în sistemul juridic din România.

„E nevoie de o modificare serioasă a sistemului juridic din România. Sunt prea multe lucruri grele care s-au întâmplat, prea mulți oameni nevinovați care au intrat în pușcărie și trebuie să ne aplecăm în fața acestor lucruri, să vedem cum pot fi ele ameliorate, printr-o legislație care să țină seama în primul rând de respectarea libertăților și drepturilor fundamentale ale oamenilor", e de părere Meleșcanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel