Mehedinţi:Şeful Poliţiei Locale din Drobeta Turnu Severin îşi păstrează funcţia, după votul din CL

Şeful Poliţiei Locale din Drobeta Turnu Severin, Manuel Georgian Gîrlea, îşi păstrează funcţia, după ce a fost respins la vot proiectul de hotărâre propus de grupul PNL şi dezbătut, marţi, în şedinţa Consiliului Local al municipiului, privind delimitarea autorităţii administrative faţă de reacţia violentă a acestuia împotriva unui consilier local liberal.

"Cei de la PSD Severin sunt complici, având în vedere că girează comportamentul agresiv al şefului Poliţiei Locale, care a dovedit cu vârf şi îndesat că nu merită să fie în această funcţie. Votul negativ acordat împotriva proiectului consilierilor locali, prin care s-au cerut luarea de măsuri urgente, de disciplină, la adresa şefului Poliţiei Locale din Severin, ne arată că nu au nicio problemă să ţină în funcţie, pe banii cetăţenilor, un individ agresiv, needucat şi cu tupeu. Delimitarea, aşa, de dragul delimitării, doar prin declaraţii, nu ajută cu nimic. Poliţia Locală Severin, care trebuie să asigure siguranţa cetăţeanului, este condusă, în continuare, de un bătăuş. Asta este realitatea iar consilierii social-democraţi nu au nicio scuză pentru o asemenea decizie", a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu. 

În şedinţa Consiliului Local al municipiului Drobeta Turnu Severin, consilierii PNL au depus un proiect de hotărâre prin care îşi manifestau dezacordul în ceea ce priveşte atitudinea violentă a directorului executiv al Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin, Manuel Georgian Gîrlea, la adresa consilierului local Dragoş Nastasie, precum şi solicitarea de demarare urgentă a procedurilor privind destituirea acestuia din funcţia publică de conducere pe care o deţine în prezent. Proiectul nu a fost adoptat. 

Consilierul local liberal, Dragoş Nastasie, din Drobeta Turnu Severin, a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, împotriva şeful Poliţiei Locale, Emanuel Gîrlea, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, şi împotriva şeful Compartimentului Monitorizare video şi supraveghere publică, Mirel Grigorescu, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi tâlhărie. La dosar au fost depuse certificatul medico-legal de la IML, precum şi filmarea cu respectivul incident. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel