Meghan Markle și Prințul Harry, apel la fanii de pe Instagram

Ducele și Ducesa de Sussex. Sursă foto: sussexroyal Instagram
Ducele și Ducesa de Sussex. Sursă foto: sussexroyal Instagram

Meghan Markle și Prințul Harry îi îndeamnă pe fanii lor de pe Instagram să reflecte la un aspect important despre Crăciun, potrivit Daily Mail.

Este vorba despre conștientizarea faptului că trebuie ajutat omul flămând și fără adăpost în aceste zile premergătoare sărbătorii Crăciunului. Postarea lor de pe contul de instagram, sussexroyal, care are peste 9,9 milioande de urmăritori conține sintagma americană „sezonul sărbătorilor festive”, ceea ce ar putea sugera că Ducesa de Sussex a scris mesajul. Anunțul conține imagini cu oameni care fac acte de caritate din diferite proiecte.

„Sezonul sărbătorilor este, de asemenea, un memento pentru a reflecta asupra celor aflați în nevoie - cei care sunt flămânzi, fără adăpost sau cei care sunt singuri fără cei dragi alături de ei. Este o perioadă importantă din an pentru ai ajuta pe cei din jurul tău care pot fi mai puțin norocoși sau care ar aprecia chiar și cel mai mic act de bunătate.” se arată în mesaj. Meghan Markle și Prințul Harry au publicat și o listă cu 12 organizații caritabile, invitându-i pe internauți să se inspire în ce proiect doresc să se implice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel