Meghan Markle, rochie mireasă. Bianca Drăgușanu: Vă jur

Meghan Markle
Meghan Markle

Rochia de mireasă pe care a purtat-o Meghan Markle în ziua nunții cu Prințul Harry a stârnit multe controverse în rândul personalităților publice din România. Bianca Drăgușanu a comentat întreaga ceremonie religioasă, în special rochia purtată de actuala ducesă de Sussex. 

Meghan Markle, rochie de mireasă. Bianca Drăgușanu, prezentatoarea emisiunii Te vreau lângă mine și deținătoare a unui atelier în care creează rochii de mireasă, a comentat public rochia de mireasă purtată de Meghan Markle.

(w670) 

"Mă uitam şi eu aşa la ei, Dumnezeule cum se uitau ei doi unul la celălalt, aşa de frumos şi atât de plini de iubire şi de natural, că despre asta vorbesc. Pur şi simplu erau doar ei doi acolo în mare aia de oameni. Am simţit emoţiile acasă în sufletul meu, vă jur! Erau doar ei doi deşi miliarde de oameni îi urmăreau. Harry şi Meghan, despre ei vorbesc. Ei înseamnă iubire.

Mireasa nu are pietre peste paiete, peste două volane şi înfiptă cu o broşă, nici lanţuri care se preling într-un decolteu îndoielnic, din urechi nu-i atârnă nicio floare asortată cu puful de la sandale. Are un bucheţel de flori, vai mama lui, micuţ drăguţ. Nu are unghii lungi, nu are machiajul strident şi chiar poţi să îi vezi trăsăturile. Nu are poză de grup pe trepte cu toate florile primite în braţe şi nici nu postează câte una pe zi ca să trăiască şi Facebook-ul ei câteva luni după un aşa eveniment. Mie îmi plac nunţile şi îmi plac miresele. Cel mai mult îmi place momentul în care văd cupluri în care amândoi îşi doresc să fie acolo. M-am topit! (...) Am remarcat-o pe regină, era foarte mişto îmbrăcată", a spus Bianca Drăguşanu, potrivit spynews.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel