Meghan Markle, avertizată. Majordomul lui Lady Di rupe tăcerea

Meghan Markle
Meghan Markle

Ducesa Meghan Markle a primit un avertisment de la majordomul Prințesei Diana.

Potrivit presei internaționale, Meghan Markle trebuie să se pregătească temeinic pentru seara de Crăciun, deoarece va fi nevoită să „suporte multe".

Paul Burrell, fostul majordom a regretatei Prințesei Diana, a vorbit despre modul în care desfășoară sărbătorile în familia regală britanică, trecând de mai multe ori prin această experiență.

Asociere cu serialul „Downtown Abbey"


Acesta a comparat Crăciunul organizat de Casa Regală Britanică cu serialul „Downtown Abbey", dorind să scoată în evidență comportamentele exagerate și snobismul cu care Meghan Markle este posibil să se confrunte.

„Meghan Markle va trebui să se pregătească pentru egouri regale", a susținut Burrell.

VEZI ȘI Aniversare Dăncilă. Ștefănescu, mesaj. Val de reacții

„Toate acele persoane sunt membre ale familiei regale, au un comportament extravagant, și au caractere puternice care să meargă cu acesta. Toată lumea își dorește atenție și fac orice ca să o primească", a mai susținut Paul Burrell.

Majordomul, care a servit-o pe Diana până la moartea acesteia din 1977, a avertizat-o, de asemenea, pe Meghan că ceilalți membri ai familiei regale vor sta cu „lupa" pe ea, de aceea o sfătuiește să intre în grațiile Reginei Elisabeta a II-a. Burell a explicat că și Prințesa Diana s-a confruntat cu aceste neplăceri, însă pe ea a ajutat-o mult faptul că provenea dintr-o familie aristocrată și se obișnuise astfel de comportamente.

„Dacă faci de capul tău și nu intrii în grațiile Reginei, atunci este posibil să apară probleme. Eu cred că îi va fi greu să se integreze acolo, nimeni nu ar fi putut să o pregătească pe Meghan pentru așa ceva, nici măcar dacă ar fi jucat într-un film, dar de data aceasta, asta e realitatea", a mai adăugat Paul Burrel.

CITEȘTE ȘI Familia regală britanică, cele mai frumoase felicitări de Crăciun (FOTO)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel