Mega Mall, scene șocante. Mama târătă de polițiști, copil lăsat singur

Imagini șocante surprinse în Mega Mall Pantelimon! O mama a fost tărâtă de polițiști, iar copilul ei a fost lăsat singur.

Florin Armeanca a publicat un video, pe Facebook, cu imaginile din mall. Acesta a povestit că micuțul s-a speriat extrem de tare văzând cum se comportă polițiștii cu mama lui. Mai mult decât atât, copilul lăsat singur a fost luat acasă de niște străini. Abia după câteva ore bune, micuțul a fost recuperat de familie.

VEZI ȘI: MEGA MALL. Mama, AGRESIVĂ cu copilul, a mușcat un polițist

"Abuzurile poliției române!!! I-au lăsat copilul minor de circa 4-5 anișori în grija unor străini... copilul, de frică, a urinat și striga că o bate pe mami... au lovit-o... pentru o ceartă între două femei... vă rog, share, să vadă toată lumea. Totul s-a întâmplat la Mega Mall Pantelimon", a scris Florin Armeanca pe Facebook. Pe filmare se aud țipete.

[citeste si]

Nu se știe motivul pentru care persoana din imagini a fost ridicată de oamenii legi. După cum povestește bărbatul care a publicat filmulețul, totul a pornit de la o ceartă între două femei. Rămâne de văzut ce va spune Poliția Română.

VEZI ȘI: Mega Mall. Dumitru Coarnă, după ce a văzut imaginile: BRAVO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel