EXCLUSIV  Profesor Dr. Ioana Lupescu, la interviurile DCNews. Interviu la Academia de Sănătate

Prof. Dr. Ioana Lupescu va vorbi despre ce este nou în imagistica medicală, un domeniu care interesează toți pacienții. Dr Ioana Lupescu este invitatul DCNews în cadrul emisiunii "Academia de Sănătate" realizată de către prof. dr. Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale.

 

Subiectele abordate vor fi axate pe noutăți privind substanțele de contrast paramagnetice in evaluările prin rezonanță magnetică, dozele de iradiere apropo de optimizare si evaluări CT low-dose, dialogul multidisciplinar pentru rezolvarea optimă a fiecărui caz în parte și pe rolul pe care inteligența artificială îl va avea în imagistica medicală.

Prof. Dr. Ioana Lupescu este medic primar radiodiagnostic, doctor în medicină (doctorat în cotutelă UMF Carol Davila- Univ.de Med G-B, Lyon), cu competențe în eco, CT, IRM, neuroradiologie și managementul serviciilor medicale. Principalele domenii de interes în imagistica medicală sunt reprezentate: imagistica hepato-bilio-pancreatică, reno-urinară și retroperitoneală, imagistica în transplantul de organe, imagistica prostatei, imagistica oncologică si vasculara non-invazivă.

[citeste si]

DCNews a demarat, în colaborare cu prof. dr. Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale, un proiect dedicat informării publicului, dar și a specialiștilor, asupra unor subiecte medicale de actualitate. Seria de emisiuni realizată de profesorul Irinel Popescu, sub egida Academiei de Științe Medicale, este publicată în rubrica Academia de Sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel