Medicul EMILIAN DONIGA a murit

Medicul Emilian Doniga a murit în urma unei afecțiuni cardiace. Doctorul Emilian Doniga avea 63 de ani și lucra la Spitalul CFR de mai bine de 30 de ani.

Emilian Doniga era foarte apreciat de pacienți.

La un moment dat, medicul care era foarte implicat în activitatea sa, vorbea despre o mare durere avută legată de Ministerul Transporturilor.

"Sunt Dr. Doniga internistul, de peste 30 de ani lucrez la acest spital şi am evoluat an de an înspre mai bine, sprijiniţi esenţial de Conducerea Spitalului CFR Galaţi, de care aparţinem : avem personal complet, de valoare, avem aparatură de ultimă oră, avem medicamente de toate felurile şi, mai ales, avem o clădire nouă, o bijuterie. Echipele de control venite în unităţile noastre au arătat managementul impecabil – nu avem niciun fel de datorii la momentul actual.

Cu toate acestea, aflăm din mass-media (ziare, TV), că Ministerul Transporturilor renunţă la serviciile noastre şi se dispensează cu uşurinţă de noi.

E momentul în care nu putem să nu ne întrebăm cum e posibil ca această muncă de atâţia ani, realizată cu pasiune şi dăruire, să nu fie preţuită pe măsură?

Cum oare e posibil ???", scria, în 2013, medicul Emilian Doniga în Opinia Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel