Medic fals nou. Ciuhodaru: Este incredibil! Riscuri majore, efecte secundare

Tudor Ciuhodaru
Tudor Ciuhodaru

Doctorul Tudor Ciuhodaru a reacționat, în direct la un post de televiziune, după ce polițiștii au deschis o anchetă în cazul unui alt presupus medic fals care făcea operații estetice într-o clinică din județul Bihor. 

”Este incredibil, în primul rând. Cred că în următoarea etapă descoperim așa-ziși medici care operează în gară, la supermarket sau în grupurile sanitare. Fără condiții de siguranță, fără indicații optime, poate să aducă numeroase prejudicii. De la banala infecție... și chiar dacă acidul hialuronic este așa-zisa fântână a tinereții, gândiți-vă că și aici există concentrații diferite, indicații diferite. Sunt posibile efecte secundare, mai ales la diabetici sau la cei imunodeficienți. Pur și simplu mutilarea unui pacient prin injectarea necorespunzătoare, și am precizat un lucru, nu oricine știe sau a văzut cum se face o injecție, fără să facă acest lucru. (...)

S-au făcut chiar așa-numite cursuri neacreditate pentru a știi cum să se injecteze astfel de substanțe. În plus, tot ceea ce înseamnă produs bilogic, seringă contaminată, dacă nu există un circuit de reciclare a deșeurilor medicale, pot face mari probleme, a spus doctorul Tudor Ciuhodaru, în direct, la România TV. 

O femeie din județul Bihor este cercetată de polițiști pentru că ar fi efectuat operații estetice faciale, fără să aibe calitatea de medic. O anchetă a fost deschisă în acest caz. 

Vezi și: 

Un nou medic fals! Făcea operații estetice faciale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel