Medic din Craiova: Am votat de frică. Brucane, suntem mai mult fricoși decât proști

Eleodor Cârstoiu, un medic din Craiova, face o declarație impresionantă pe Facebook, recunoscând că a votat de frică. ”Brucane vezi că nu ai avut dreptate, scrie Cârstoiu, noi suntem mai mult fricoși decat prosti”.

”Prima data am votat in 1986: referendum pentru pace. Eram in armata. Consecinta imediata: a scazut solda cu 5 lei( era mai putin de 100 lei pe luna). La 6 00 dupa micul dejun ofiterii ne au dus incolonati la vot. A doua oara eram student 1987 sau 1988. La 6 00 dimineata cadre didactice de nadejde( viitori profesori universitari) au venit in camine ,ne au incolonat si ne au dus la vot. Bine ca s a inventat FB. De la prima ora curg indemnurile ultimative de a merge la vot. Recunosc ca am acelasi chef de vot ca inainte de 89. Cei care ma tot indemnati nu veniti sa ma scoateti din pat ca pe vremuri sa votez??? Activistul de partid nu a murit in decembrie 89 el traieste, numai ca acum este independent.

Inainte de ‘89 votai de frica ca patesti ceva daca nu mergi la vot. In primii ani deceniului ‘90 frica era de boierii care se reintorc de la Paris sa ne ia pamantul. Dupa 2000 am votat de frica comunistilor( boierii se intorsesera) care si ei ne iau pamantul, apoi rusii care si ei ne iau... ceva. Intre timp pe nesimtite au venit altii de ai nostrii sau de aiurea si ne au luat si presul de sub picioare. In 2019 vreti sa votam tot de frica???Brucane vezi ca nu ai avut dreptate : noi suntem mai mult fricosi decat prosti( stupid). Romane fa ce vrei azi...”, concluzionează medicul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel